Киянин судиться з Черновецьким стосовно зламаної на ожеледі ноги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Киянин судиться з Черновецьким стосовно зламаної на ожеледі ноги

Кримінал
264
11 лютого киянин Єгор Бичков подав до суду позов через травму, отриману на ожеледі. Планує відсудити 5 тисяч гривень, повідомляє "Сегодня".
Нещасний випадок з Єгором стався 29 грудня 2009-го на Подолі. "Лікарі поставили діагноз "перелом голеностопу зі зміщенням". Вони зшили мені зв'язки і поставили пластинку, щоб правильно зростався перелом", - згадує Бичков.
Юристи кажуть, що ця травма ускладнюється тим що, прямо стосується професійної діяльності потерпілого. "Єгор - промисловий альпініст. І від того, як проходить його одужання, безпосередньо залежить подальший прибуток сім'ї", - говорить юрист Юрій Мухін.
Його колега Світлана Коломієць пояснює, що позов поданий проти комунальних служб і місцевої влади: "Ми зібрали достатньо фактів: фото з місця падіння, публікації ЗМІ про цей випадок, рентгенівський знімок, меддовідки... За моральний збиток хочемо відсудити 5000 гривень".
Нагадаємо, 8 лютого 55-річна киянка Євгенія Борщевська, яка 18 грудня в районі метро "Хрещатик" отримала травму, подала до суду на КМДА і комунальні служби на 250 000 гривень.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас