Сьогодні починається суд у справі "Еліта-Центру" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні починається суд у справі "Еліта-Центру"

Нерухомість
417
11 лютого в Печерському районному суді Києва почнеться слухання кримінальної справи Олександра Волконського (Шахова) за звинуваченням в організації афери компанії "Еліта-Центру". Про це повідомили в організації "Центр правозахисту".
За повідомленням, приміщення, яке виділене для проведення слухань у справі Волконського, не здатне вмістити всіх охочих бути присутніми, у зв'язку з чим "Центр правозахисту" вимагає від суду надати просторіше приміщення.
"Зала Печерського районного суду, в якій плануються слухання, здатна вмістити близько 40 осіб, а людей, які хочуть поглянути в очі злочинцеві, що забрав у них майбутнє, - сотні", - заявив голова правління "Центру правозахисту" Юрій Федоренко.
Нагадаємо, Печерський районний суд відмовився відправити на дослідування кримінальну справу за звинуваченням Олександра Волконського (Шахова) в організації афери групи будівельних компаній "Еліти-Центр", і призначив розгляд справи на 11 лютого 2010 року.
За даними МВС, в результаті будівельної афери "Еліта-Центр", яка була розкрита в лютому 2006 року в Києві, постраждали 1760 осіб. Всього в інвесторів вкрадено більше 100 мільйонів доларів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас