Україна ратифікувала угоду з Молдовою про утримання автомостів на спільному кордоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна ратифікувала угоду з Молдовою про утримання автомостів на спільному кордоні

Казна та Політика
142
Україна ратифікувала угоду між урядами України і Молдови про утримання автодорожніх мостів на українсько-молдавському державному кордоні.
За таке рішення проголосували 330 народних депутатів.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів України схвалив розпорядження "Про підписання Угоди між Кабінетом міністрів України і урядом Республіки Молдови про утримання автодорожніх мостів на українсько-молдавському державному кордоні" 5 липня 2006 року.
Угодою визначено комплекс робіт з утримання прикордонних мостів на українсько-молдавському кордоні. Встановлено процедуру інформування сторін про підготовку і початок проведення цих робіт.
Міжурядова угода дозволить забезпечити виконання планової роботи з утримання в належному експлуатаційному і технічному стані автодорожніх мостів на українсько-молдавському кордоні.
До робіт з утримання прикордонних автодорожніх мостів віднесено антикорозійний захист і ремонти: пролітних будов, опор, перилових огорож, проїзної частини, тротуарів, бар'єрної огорожі, поручнів, деформаційних швів, опорних частин, відповідного устаткування, дорожніх знаків, насипів і зміцнень берегів у межах моста, а також зимове утримання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас