Кредитпромбанк з 1 листопада 2002 р. обмінює картки "Афіша" на "Афіша MasterCard" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитпромбанк з 1 листопада 2002 р. обмінює картки "Афіша" на "Афіша MasterCard"

Фінтех і Картки
262
З 1 листопада 2002 року ВАТ "Кредитпромбанк" почав безкоштовний обмін дисконтних карток "АФІША" на нові дисконтно-платіжні картки "АФІША MAESTRO CARD". Обмін проводиться в приміщенні Центрального офісу ВАТ "Кредитпромбанк" за адресою: м. Київ, бульвар Дружби народів, 38. Хто ще не має дисконтну картку "АФІША", можуть придбати нову картку в ВАТ «Кредитпромбанк», підписавшись на журнал «АФІША».
Нові дисконтно-платіжні картки видаються в рамках спільної дисконтно-платіжної програми «АФІША MAESTRO CARD» ВАТ «Кредитпромбанк» і журналу «АФІША», що входить до складу медіа-холдингу КР Publications.
У серпні 2002 року цей спільний проект одержав схвалення міжнародної платіжної системи MasterCard Europe S.A. і є першою в Україні дисконтно-платіжною програмою, у якій бере участь міжнародна платіжна система MasterCard.
Компанія ЄВРОКАР надає автомобіль SKODA OCTAVIA для розіграшу серед власників нової дисконтно-платіжної картки "АФІША MAESTRO CARD". Розіграш відбудеться в грудні поточного року.
ДОВІДКА
ВАТ «Кредитпромбанк»
Відкрите акціонерне товариство «Кредитпромбанк» створено в 1997 році і за даними Асоціації українських банків займає сьоме місце по розміру капіталу. Банк має свої філії в Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Херсоні, Харкові, Вінниці і відділення в Києві, Донецьку, Львові, Дрогобичеві, Новій Каховці. ВАТ «Кредитпромбанк» - член міжнародних платіжних систем MasterCard International і VISA International, агент по поширенню карток American Express, учасник пілотного проекту по впровадженню Національної Системи Масових Електронних Платежів.
Журнал «АФІША»
Журнал «АФІША», створений у березні 2001 року, швидко став візитною карткою Києва. Це журнал для активних, самореалізованих читачів, що живуть повноцінним життям і для яких дозвілля – одна з найбільш важливих і пріоритетних цінностей. Журнал «АФІША» – це щотижневий огляд концертів, спектаклів, кінофільмів і виставок, які можна відвідати в найближчі дні, путівник по ресторанах, нічним клубам і казино, огляд відео- і книжкових новинок, тенденцій світу моди й інша практична інформація. Тираж видання 25 000 екземплярів. Журнал виходить по понеділках.
Компанія «Єврокар»
Компанія «Єврокар» – єдиний виробник і найбільший імпортер автомобілів Skoda в Україні. В даний час український завод робить автомобілі Skoda Octavia і Skoda Fabia усіх модифікацій, а технічну і ліцензійну підтримку виробництва здійснює SkodaAuto a.s. Персонал українського підприємства пройшов навчання в Чехії. Виробництво автомобілів Skoda на заводі «Єврокар» цілком сертифіковано концерном Volkswagen Group.
За матеріалами:
Кредитпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас