TransUnion: Американці вважають за краще спочатку виплачувати борги з кредитної картки, а потім - іпотеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

TransUnion: Американці вважають за краще спочатку виплачувати борги з кредитної картки, а потім - іпотеки

Кредит&Депозит
272
Все більше американських споживачів приділяють підвищену увагу заборгованості на кредитній карті, вважаючи за краще виплачувати її раніше, ніж іпотечні платежі. Такий висновок можна зробити із доповіді, опублікованої компанією TransUnion.
Оскільки економіка США лише оговтується від найбільшого за останні декілька десятиліть спаду і безробіття залишається на високому рівні, це примушує споживачів розставляти пріоритети в щомісячних виплатах із боргів. Відсоток американських громадян, в яких борги з іпотеки, але які не мають таких на кредитних картах, збільшився до 6,6% в III кварталі 2009 року з 6,3% в попередньому кварталі і 4,9% в тому ж кварталі роком раніше. Дана тенденція вперше виявилася в I кварталі 2008 року, коли цей показник був на рівні 4,3%.
Менший акцент на виплати з іпотечного кредиту може провіщати підвищення відсотка прострочених позик і, можливо, збільшення процедур відбирання нерухомості. Це не обіцяє нічого хорошого постраждалому ринку житла в США, який як і раніше залишається вельми уразливим до найрізноманітніших чинників.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас