Данилишин пропонує Національному конгресу місцевого самоврядування спільно визначити спецтериторії перспективного розвитку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилишин пропонує Національному конгресу місцевого самоврядування спільно визначити спецтериторії перспективного розвитку

Казна та Політика
359
Міністр економіки України Богдан Данилишин закликав членів Національного конгресу місцевого самоврядування до спільної роботи для визначення спеціальних територій перспективного розвитку в країні.
Це звернення він зробив на засіданні Національного конгресу місцевого самоврядування, яке проходить в Києві в середу.
"Я запрошую вас, і запрошую до спільної скоординованої роботи з нашим міністерством (економіки), для того, щоб ми формували відповідні завдання на 2010 рік і подальші роки, з тим, аби були зроблені відповідні напрацювання в цьому напрямі. Ви знаєте, що уряд затвердив проект закону про основи перспективного розвитку, де визначатимуться спеціальні території перспективного розвитку і ініціатива тут повинна виходити від місцевих органів влади, які повинні стати ініціатором визначення такого статусу", - сказав він.
Данилишин підкреслив, що участь саме представників місцевого самоврядування дозволить визначити "найбільш перспективні території, які дійсно потребують відповідної державної підтримки".
Міністр також додав, що ці території не повинні перевищувати чисельність населення в 50 тис. жителів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас