Греф: В найближчі 10 років банківський сектор сильно зміниться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греф: В найближчі 10 років банківський сектор сильно зміниться

Казна та Політика
964
До 2015 року Сбербанк РФ має намір перетворитися на високотехнологічну сервісну компанію, яка у тому числі надаватиме банківські послуги.
Про це повідомив президент, голова правління Сбербанку РФ Герман Греф, виступаючи на форумі "Росія-2010".
Він висловив думку, що в найближчі 10 років банківський сектор сильно зміниться. "Ми зараз переживаємо фазу модернізації, але фаза інновацій буде наступною", - зазначив Греф.
В наступні 2-3 роки, вважає глава Сбербанку, для економіки будуть дві головні мети: зниження витрат і клієнтоорієнтованість. "Найголовніше - фокусуватися на клієнтові і його потребах. Це проблема для нас тому, що ми виросли в іншому суспільстві", - сказав Греф, пояснивши, що часто не приділяється увага особистим інтересам кожної людини.
"Найкраще сказав Губерман (поет Ігор Губерман): "Ми будуємо щастя відразу всіх і нам плювати на кожного". Це прекрасний приклад неклієнтоорієнтованості", - сказав Греф. Тому, підкреслив він, Сбербанк РФ може стати кращим лише коли враховуватиме інтереси кожного з клієнтів.
Разом з тим, зазначив Греф, Сбербанк РФ надалі планує вийти на світові ринки і зайняти лідируючі позиції. "Ми задамо прочуханки таким глобальним конкурентам, як BNP Paribas, HSBC та інші", - сказав він.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас