Черновецький виділив 1,5 млн гривень на лікування киян, які травмувалися через неприбраний лід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький виділив 1,5 млн гривень на лікування киян, які травмувалися через неприбраний лід

Казна та Політика
466
Київський міський голова Леонід Черновецький розпорядився стосовно негайного виділення додаткових коштів у розмірі 1,5 млн гривень на фінансування лікувальних закладів, у яких працюють травмпункти. Про це сказала перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомили в прес-службі мерії.
"У зв'язку зі складними погодними умовами в травматологічні пункти столичних лікарень звертається велика кількість людей. Для нас дуже важливо, щоб всі лікувальні установи, в яких працюють травмпункти, були повною мірою забезпечені рентгенівською плівкою, бинтами, гіпсом та іншими медичними засобами для надання якісної і своєчасної допомоги громадянам", - відзначила Кільчицька.
Нагадаємо, за інформацією Міністерства з питань житлово-комунального господарства, в період з 17 грудня 2009 року по 14 січня 2010 року в травмпункти Києва звернулися майже 5,5 тисяч осіб, які отримали травми на покритих кригою дорогах і тротуарах міста.
МінЖКГ рекомендує киянам, які отримали травми через неприбрану від снігу і льоду територію, звертатися до судів з позовами до Київської міської державної адміністрації.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас