ООН: Гаїті потребує 700 млн дол. іноземної допомоги на сільське господарство — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ООН: Гаїті потребує 700 млн дол. іноземної допомоги на сільське господарство

Казна та Політика
152
Інвестиційний план по відновленню сільського господарства і забезпечення постачання продовольством Гаїті вимагає $700 млн. міжнародної допомоги, повідомила організація з продовольства і сільського господарства при ООН.
План, розроблений урядом Гаїті й підтриманий ООН і американським інститутом взаємодії в області сільського господарства, закликає до термінових інвестицій $32 млн на покупку зерна для посіву, техніки і добрив, аби фермери Гаїті могли почати займатися сільським господарством у березні, повідомляє Bloomberg.
Ситуація з продовольством була вже дуже напруженою і до землетрусу, - заявив Олександр Джонс, менеджер організації ООН по відповіді на надзвичайні ситуації в Гаїті. Оскільки люди повертаються в сільськогосподарські райони, зростання в сільськогосподарському секторі країни є головним пріоритетом, сказано в повідомленні.
Інвестиційний план на 18 місяців є частиною програми уряду Гаїті з відновлення країни після руйнівного землетрусу 12 січня, жертвами якого стали понад 150 тис. осіб, даху втратили ще 800 тис. осіб. За даними ООН, 250 тис. осіб покинули столицю країни Порт-о-Пренс і вирушили в сільські райони.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас