В Мінекономіки обіцяють зростання експорту і передбачуваний курс гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Мінекономіки обіцяють зростання експорту і передбачуваний курс гривні

Валюта
1096
В 2010 році в Україні формуватимуться позитивні тенденції і стимул-реакції для подальшого стійкого довгострокового економічного зростання, а конкурентоспроможність української економіки зміцниться. Так вважає міністр економіки України Богдан Данилишин, повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.
За словами міністра, "в посткризовий період відновлення позитивної динаміки виробництва і поліпшення умов торгівлі дозволять товаровиробникам відновити зростання власних ресурсів, частина яких прямуватиме на фінансування інвестиційних проектів".
Богдан Данилишин також відзначив, що Україну чекає зростання експорту майже по всіх товарних групах, відновлення довіри населення до банківської системи, розширення платоспроможного попиту населення і передбачуваність курсових коливань на валютному ринку.
На його думку, розвиток інфраструктурних об'єктів, зокрема в рамках підготовки до Євро-2012, сприятиме зростанню обсягів виробництва продукції машинобудування, металургії та видобувної промисловості.
Міністр заявив, що цього року очікується сприятлива ситуація на ринку праці та реальне зростання заробітної плати завдяки зваженій політиці державного регулювання соціальних стандартів.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас