Путін побоюється "українізації" політсистеми в РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін побоюється "українізації" політсистеми в РФ

Казна та Політика
869
Прем’єр-міністр РФ, лідер партії "Єдина Росія" Володимир Путін заявив сьогодні на засіданні Держради, що не "можна ні в якому разі допустити українізації російської політичної системи". Пояснюючи свою тезу, він відзначив, що політична система "не повинна тремтіти, як рідкий холодець, при кожному до неї дотику".
При цьому, додав Путін, не слід "скачуватися в інший бік - у бік авторитаризму і деспотизму". "Будь-якій ефективній політичній системі має бути властива здорова міра консерватизму", - підкреслив він.
"Світ міняється, і не мінятися разом з ним неправильно, правильно мінятися", - додав прем'єр. В той же час, відзначив він, діяти в цій сфері потрібно украй акуратно. "Жодна з відомих в світовій практиці і світовій історії політичних систем, та і що функціонують сьогодні в світі, не позбавлена системних проблем і серйозних недоліків. Немає такої політичної системи, і не було ніколи. Ми завжди в Росії виходили з того, що нам потрібна стійка політична система, чутлива до змін, що відбуваються в світі і в нашій країні, але така політична система, яка безумовно гарантувала б нам суверенітет", - сказав російський прем'єр.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас