Екс-дружина британського мільйонера вимагає 100 млн фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-дружина британського мільйонера вимагає 100 млн фунтів

415
43-річна продюсер Ліза Ченгіз може отримати від свого колишнього чоловіка 100 млн фунтів стерлінгів (більше 162 млн доларів), що стане рекордом для шлюборозлучних процесів Великобританії, повідомляє The Telegraph.
Жінка підписала шлюбний контракт з 53-річним мультимільйонером Вівіаном Іммерманом, який торгує продуктами харчування, шість років тому, коли його статок ще не виглядав настільки переконливо. Тепер вона не згодна із тією сумою, що належить їй за документам, і хоче отримати більше.
За договором після розлучення "молодята" повинні були розійтися зі своїми початковими капіталами. Комізм ситуації полягає в тому, що коли парочка вирішила одружитись, укладення контракту зажадали родичі Ченгіз, оскільки Іммерман на той момент був бідніше за їх родину.
Судді зізнаються, що учасники шлюборозлучного процесу, який триває вже рік, в своїх вчинках переходять всі кордони. Так, незабаром після того, як Ліза подала на розлучення, Іммермана не пустили в його офіс, який він займав разом з братами екс-дружини, магнатів у сфері нерухомості. Потім з його комп'ютера скопіювали біля 20 тисяч файлів.
Ченгіз планує використовувати отриману інформацію для доказу дійсних розмірів багатства колишнього чоловіка, який вона оцінює в 375 млн фунтів стерлінгів. Варто зазначити, що заповзятлива леді заручилася згодою суду. Проте Іммерман із зрозумілих причин збирається оскаржити це рішення. Його розсердило, зокрема, що його благовірна отримала доступ до родинного листування і медичних відомостей.
Досі рекордною сумою "відступних" вважається виплата страховим магнатом Джоном Черманом 48 млн фунтів стерлінгів колишній дружині Беверлі в 2006 році.
Як повідомлялося, під Різдво у Великобританії почали продавати "сертифікати дарунків на розлучення".
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас