Інвестори "Еліта-центру" вважають незадовільною роботу МВС з пошуку зниклих в результаті афери коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори "Еліта-центру" вважають незадовільною роботу МВС з пошуку зниклих в результаті афери коштів

Нерухомість
158
Інвестори, які постраждали від афери групи будівельних компаній "Еліти-центр", вважають незадовільною роботу Головного слідчого управління Міністерства внутрішніх справ із пошуку слідів зниклих в результаті афери коштів інвесторів.
Про це "Українським Новинам" повідомила громадська організація "Центр правозахисту", котра об'єднує інвесторів "Еліта-центру".
"Потерпілі не задоволені зусиллями правоохоронних органів з пошуку вкрадених шахраями грошей", - зазначається в повідомленні.
У зв'язку з цим інвестори припускають, що подаватимуть клопотання про направлення кримінальної справи зі звинувачення Олександра Волконського (Шахова) в організації афери "Еліта-центру" на дослідування.
Як повідомляло агентство, Печерський райсуд почне розгляд кримінальної справи за звинуваченням Волконського (Шахова) в організації афери "Еліта-центру" 25 січня.
В грудні 2009 року Головне слідче управління МВС відзначало труднощі в пошуку слідів зниклих в результаті афери "Еліта-центру" коштів інвесторів.
В результаті афери групи "Еліта-центр", виявленої в 2006 році, постраждали близько 1,7 тис. інвесторів будівництва житла.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас