В київському метро просять підвищити вартість проїзду до 2,5 гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В київському метро просять підвищити вартість проїзду до 2,5 гривень

867
Начальник КП "Київський метрополітен" Петро Мірошников заявляє про необхідність підвищення тарифу на проїзд в метро. Про це він сказав під час прямої лінії в газеті "Комсомольська правда в Україні".
"У мене немає інформації про підвищення вартості проїзду. Хоча зробити це просто необхідно. Нинішні тарифи економічно необґрунтовані", - зазначив Мірошников.
За його словами, аби метро стало рентабельним, вартість однієї поїздки повинна складати 2,5 гривні - в такому разі в "підземки" з'являться кошти не лише на підтримку нинішнього стану, але і на розвиток і переоснащення.
Нагадаємо, наприкінці минулого року депутат Київради від БЮТ Сергій Мельник заявив, що проїзд в метро може подорожчати до 2,5 гривень, а в наземному транспорті - до 1,9 гривні.
Однак начальник ГУ з питань цінової політики Київської міськдержадміністрації Василь Яструбинський зазначав, що проїзд в київському метро найближчим часом не подорожчає, а розмови про це є провокацією.
Проїзд в київському метро подорожчав до 2 гривень восени 2008 року. Проте вже з 31 січня минулого року в метрополітені діють нові тарифи на перевезення пасажирів - вартість однієї поїздки становить 1,7 гривень.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас