ПР прийняла зміни до закону про держсистему біобезпеки при при створенні, випробуванні, транспортуванні і використанні ГМО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР прийняла зміни до закону про держсистему біобезпеки при при створенні, випробуванні, транспортуванні і використанні ГМО

Аграрний ринок
169
Верховна Рада України ухвалила закон "Про внесення змін до закону "Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні і використанні генетично модифікованих організмів". За відповідне рішення проголосували 328 депутатів з 430 зареєстрованих у залі.
Законодавчим актом внесені зміни до чинного закону відносно розмежування повноважень центральних органів виконавчої влади із питань аграрної політики і питань ветеринарної медицини у сфері регулювання діяльності, пов'язаної з генетично модифікованими організмами.
Необхідність врегулювання цього питання на законодавчому рівні обумовлена зміною статусу Державного департаменту ветеринарної медицини, який виведений зі складу центрального органу виконавчої влади з питань аграрної політики і реорганізовано в центральний орган виконавчої влади з питань ветеринарної медицини з власними повноваженнями.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас