Chrysler відкликає тисячі автомобілів через проблеми з гальмами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chrysler відкликає тисячі автомобілів через проблеми з гальмами

170
Компанія Chrysler Group відкликає близько 24 тисяч нових моделей Chrysler, Dodge і Jeep для заміни бракованої деталі, яка може стати причиною несподіваної відмови гальм, повідомляє CNNMoney.com.
Це стосується седанів 2010 року Chrysler Sebring і Dodge Avenger, автомобілів Dodge Nitro і Jeep Liberty, позашляховиків Jeep Commander і Grand Cherokee, а також вантажівок Ram 2009 і 2010 років.
У деяких з цих машин пружинна клямка гальмівної системи може мати неправильну форму, а в деяких вантажівках Ram вона, можливо, просто відсутня. Ця деталь необхідна для безвідмовного функціонування гальм.
Як виявляється з документа, поданого Chrysler до Національного управління транспортної безпеки США, компанії невідомо про якісь аварії чи травми, пов'язані з цією проблемою.
Проблема була виявлена робітниками заводів Chrysler, йдеться в документі. Так, робітник складального цеху в Мексиці, де збирають вантажівки Dodge Ram Heavy Duty, під час випробувань машини зіткнувся з тим, що гальма повністю відмовили. За декілька тижнів до цього робітник складального заводу Toledo North Assembly Plant, де збирають Dodge Nitro і Jeep Liberty, звернув увагу на неправильну форму клямки.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас