Rolls-Royce отримав замовлення Британії на двигуни для винищувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rolls-Royce отримав замовлення Британії на двигуни для винищувачів

145
Британська компанія Rolls-Royce отримала від міністерства оборони Великобританії десятирічний контракт на виробництво двигунів для новітніх винищувачів королівських ВПС, йдеться в повідомленні міністерства.
"Завдяки цій співпраці винищувачі Typhoon і далі відповідатимуть всім завданням, поставленим перед британськими військово-повітряними силами. Ми налаштовані на створення міцних зв'язків саме з британськими промисловими компаніями, в першу чергу, для створення ефективнішої бази для наших винищувачів", - цитує повідомлення міністерства слова Девіса.
Як повідомив заступник міністра оборони Великобританії Квентін Девіс, контракт, сума якого складає 865 мільйонів фунтів стерлінгів, також дозволить створити в найближчі десять років до 3 тисяч нових робочих місць.
Двигуни EJ200 вироблятимуться для багатоцільового винищувача Typhoon на базі в англійському графстві Лінкольншир, а з 2010 року і в окрузі Файф у Шотландії. Частина робіт проводитиметься на власних заводах Rolls-Royce в графстві Лестершир і в Брістолі.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас