З моменту свого банкротства Lehman Brothers виплатив за послуги адвокатів і радників 588,4 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З моменту свого банкротства Lehman Brothers виплатив за послуги адвокатів і радників 588,4 млн дол.

171
Збанкрутілий інвестиційний банк Lehman Brothers Holdings Inc. виплатив за послуги адвокатів і радників $588,4 млн. протягом 15 місяців після початку процесу банкротства, повідомляє Bloomberg.
Так, за "тимчасове управління" компанія Alvarez & Marsal LLC, що займається процесом ліквідації Lehman Brothers, до грудня минулого року отримала за свої послуги $218,3 млн. Юридична компанія Weil, Gotshal & Manges LLP виписала банку рахунки на $127,1 млн.
Колишній четвертий за величиною інвестбанк світу намагається розрахуватися з кредиторами, які подали судові позови на відшкодування втрат на понад $830 млрд. При цьому жодних обмежень платежів з боку Lehman своїм радникам не існує, як це було у випадку з банкротством американського автовиробника Chrysler LLC, підтриманого кредитами уряду США.
Нині Lehman і його філії мають $17,2 млрд. у вигляді готівки, тоді як на початку місяця цей показник складав $16,3 млрд. Серед кредиторів інвесткомпанії числяться як крупні фінансові установи - UBS AG, New York Giants і Abu Dhabi Investment Authority, так і приватні особи, що володіють облігаціями банкрота.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас