"Київводоканал" попереджає про можливі перебої з водопостачанням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київводоканал" попереджає про можливі перебої з водопостачанням

190
Компанія "Київводоканал" (Київ) попереджає споживачів про можливі перебої з водопостачанням через традиційне для січня сезонне підвищення рівня аварійності водопроводів. Про це йдеться в повідомленні компанії.
"В зв'язку зі складними погодними умовами збільшується вірогідність підвищення рівня аварійних ситуацій на столичних водопроводах. А значить, можливі тимчасові незручності й перебої з водопостачанням", - сказано в повідомленні.
Компанія відзначає, що аварії відбуваються через крайню зношеність водопровідної системи, а виконання аварійних робіт в умовах глибокого промерзання ґрунту займає значно більше часу, ніж зазвичай.
Як повідомлялося, ПЗЗ вимагає від "Київводоканалу" відшкодувати 300 тис. гривень збитку від прориву водопроводу між залізничними станціями "Московський" для "Київ-товарний".
7 січня на ділянці стався прорив труби, що призвело до розмиву земляного полотна під залізничною колією. Через аварію залізничники були змушені зменшити швидкість поїздів на ділянці з 100 до 25 кілометрів на годину на період з 19:00 7 січня до 13:00 9 січня.
ПЗЗ направила на місце ремонтні бригади для відновлення баласту дороги.
Роботи з ремонту дороги тривають.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас