У компанії Blue Wings знову виникли фінансові проблеми — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У компанії Blue Wings знову виникли фінансові проблеми

Казна та Політика
353
У німецької авіакомпанії Blue Wings знову виникли фінансові труднощі. З листопада минулого року зарплата 250-ти співробітникам виплачується із затримкою, заявив в четвер, 7 січня, прес-секретар компанії Франк Лоренц. Тим самим він підтвердив повідомлення, опубліковане напередодні в газеті Ruhr Nachrichten. За словами Лоренца, в листопаді перерахована лише половина зарплати, в грудні співробітники взагалі не отримали грошей.
Як зазначає агентство dpa, проблеми виникли через позицію російських інвесторів. За словами Лоренца, російські представники постійно говорили про виділення фінансових коштів, але своїх обіцянок не виконували. Прес-секретар Blue Wings утримався від коментаря подібних дій. За його словами, це справа російської сторони. Найбільшим акціонером Blue Wings є російський мільярдер Олександр Лебедєв.
Телеканал n-tv нагадує, що в авіакомпанії і раніше виникали труднощі. У квітні минулого року Федеральне відомство з управління повітряним рухом (LBA) на декілька тижнів припинило повітряні перевезення Blue Wings, оскільки компанія не представила своєчасно доказів економічної дієздатності. Пізніше було отримано дозвіл на відновлення польотів.
Літаки авіакомпанії Blue Wings здійснюють регулярні рейси з Дюсельдорфа до Москви, Караганди і Бейрута. Польоти до російської столиці здійснюються також з аеропортів Мюнстер-Оснабрюк, Карлсруе і Лейпциг-Галле. Влітку минулого року розпочались польоти до столиці Іраку Багдаду.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас