Рівненський губернатор вважає, що Кабмін - банкрот — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рівненський губернатор вважає, що Кабмін - банкрот

735
Рівненщина на кінець року отримала проблему у вигляді блокування рахунків органів місцевої влади у відділеннях казначейства. Про це заявив голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук в ефірі телеканалу "Рівне-1" .
"Станом на 28 грудня по Рівненської області чекали проплати по платіжних документах на суму 35,5 млн. грн., станом на 29 грудня - 51 млн. грн., і якщо така невтішна динаміка зберігатиметься і надалі, то вже через два дні область матиме "непроплати" на суму близько 100 млн. грн." - цитує Матчука офіційний сайт кандидата в президенти Ющенка. За словами керівника області, це проблемне питання порушували 28 грудня під час перебування в області глави уряду Юлії Тимошенко, але позитивного результату немає.
"Реально в державному бюджеті коштів на сьогодні немає. Якщо називати речі своїми іменами, то уряд сьогодні - банкрот, - констатував керівник Рівненщини. - Казначейство - це каса уряду.
Якщо ви маєте рахунок в банку, на тому рахунку є кошти, і ви приходите в банк і кажете: проплатіть таку-то суму, а банк її не проплачує, - такий банк ми називаємо банкротом. Відповідно сьогодні про уряд можна говорити так".
"Якщо ми не зможемо розрахуватися, тоді це означатиме, що значна частина тих людей, які сьогодні на об'єктах працюють у дві зміни, завтра не отримають за це заробітної плати", - підсумував Матчук.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас