У новорічну ніч в Україні буде 3,5 тис. масових заходів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У новорічну ніч в Україні буде 3,5 тис. масових заходів

288
В Україні в новорічну ніч громадський порядок охоронятимуть понад 20 тис. міліціонерів. Про це повідомили в Департаменті зв'язків з громадськістю і міжнародної діяльності МВС України.
Напередодні та під час святкувань Нового року і Різдва Христова головні зусилля міліції направлені на посилення охорони громадського порядку і безпеки. У святкові дні особовий склад органів внутрішніх справ переведений на посилений варіант несення служби, також з метою забезпечення постійного збору інформації, її аналізу і своєчасного впливу на розвиток подій напередодні свят і в святкові дні в Міністерстві внутрішніх справ і на місцях розгорнута діяльність оперативних штабів.
Здійснюються також заходи щодо посилення контролю за піротехнічними засобами і протидії їх нелегальному обігу, встановлення і притягнення до відповідальності осіб, які займаються незаконною реалізацією таких виробів, а також із запобігання незаконній вирубці хвойних дерев.
За всіма місцями проведення новорічних і різдвяних свят для дітей закріплені працівники структурних підрозділів ГУ МВС, УМВС і міськрайорганів. Місця відкриття новорічних ялинок і території довкола них узяті під цілодобову охорону нарядами міліції. Особлива увага приділяється забезпеченню правопорядку, безпеці дорожнього руху, супроводу працівниками ДАІ і транспортної міліції під час пересування організованих груп дітей до Києва і у зворотному напрямі, адже очікується, що в столицю на святкові заходи прибуде понад 25 тис. дітей.
За попередніми даними, в новорічну ніч на території держави заплановано понад 3,5 тис. масових заходів з участю понад 3 млн. ос.
До охорони громадського порядку залучатимуться понад 20 тис. працівників міліції і військовослужбовців Внутрішніх військ МВС.
6-8 січня 2010 року в більш ніж 14 тис. культових споруд відбудуться різдвяні богослужіння, в яких, як очікується, візьмуть участь до 7 млн. осіб. Найбільш багатолюдні очікуються у Львівській (майже 1,5 млн. ос.), Тернопільській (900 тис.), Івано-Франківській (400 тис.) і Хмельницькій (380 тис.) областях.
В цілому в ці дні до охорони громадського порядку буде залучено понад 25 тис. співробітників правоохоронних органів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас