Черновецького викликали до суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецького викликали до суду

Кримінал
2016
Шевченківський районний суд міста Києва виписав повістку київському міському голові Леоніду Черновецькому з вимогою з'явитися на розгляд адміністративної справи за позовом лідера блоку свого імені в Київраді Віталія Кличка.
Про це повідомили в прес-службі Блоку.
Як зазначають в прес-службі, Блок вимагає в суді визнати недійсним розпорядження, яким були встановлені "додаткові послуги" ЖКГ столиці. Засідання призначене на лютий 2010 року.
В прес-службу також повідомили, що радник Черновецького Казбек Бектурсунов відмовив судді Шевченківського райсуду Києва Остапенку в публікації в газеті "Хрещатик" обов'язкового оголошення про слухання справи.
Згідно із повідомленням, Бектурсунов мотивував свою відмову "тим, що ні суд, ні Кодекс адміністративного судочинства України для нього "не указ".
Нагадаємо, 28 грудня 2009 року о 16:00 в Шевченківському районному суді відбудеться розгляд адміністративного позову Блоку відносно скасування розпорядження Київської міської державної адміністрації від 31.08.09 про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас