У Києві призупинено будівництво вокзалу станції Дарниця через відсутність фінансування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві призупинено будівництво вокзалу станції Дарниця через відсутність фінансування

Казна та Політика
428
В Києві призупинено будівництво пасажирського вокзалу станції Дарниця через відсутність фінансування. На сьогодні готовність споруди складає 60%. Про це повідомив журналістам начальник Південно-Західної залізниці Олексій Кривопишин, повідомляє прес-служба Південно-Західної залізниці. Південно-Західна залізниця побудувала два павільйони, в яких для потреб громадян розташовується приміський вокзал: один - на вул. Празькій, другий - на вул. Привокзальній.
"Павільйони ми з'єднали тунелем, побудували шість критих платформ, обладнаних ескалаторами. Отже, було вирішено локальне завдання по приміських перевезеннях через станцію Дарниця", - сказав О.Кривопишин.
За його словами, роботи по пасажирському вокзалу, за допомогою якого планувалося розвантажити вокзал станції Київ-Пасажирський, призупинені в очікуванні інвестора. "Конкурси для визначення інвестора проводилися неодноразово, і навіть практично були підписані договори на початок робіт, проте через кризу вони були припинені", - відзначив начальник Південно-Західної залізниці. За його словами, пропускна спроможність вокзалу складатиме 70 тисяч пасажирів на добу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас