Переобрання Бернанке підтримують три чверті сенаторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переобрання Бернанке підтримують три чверті сенаторів

151
Три чверті опитаних агентством Bloomberg сенаторів підтримують переобрання Бена Бернанке на посаду голови Федеральної резервної системи США (ФРС), повідомляє Bloomberg.
Агентство опитало 53 законодавців, які не входять до Банківського комітету Конгресу, який 17 грудня висунув кандидатуру Бернанке Сенату для переобрання (16 проти 7 голосів). 21 конгресмен готовий підтримати нинішнього главу, тоді як 4 виступили проти, 28 законодавців доки не визначилися з рішенням. Агентство зазначає, що отриманий результат - три чверті законодавців, які підтримують Бернанке, - враховує голоси членів комітету.
“Ми були на межі Великої депресії, на мій погляд, він і його команда запобігла нашому сповзанню у прірву. Його слід переобрати”, - цитує агентство слова республіканського сенатора від штату Південна Кароліна Лінндсі Грема.
На минулому тижні видання Time назвало Бернанке “Персоною року”, оцінивши своєчасне прийняття керівництвом ФРС рекордних за масштабами антикризових заходів за 96 років існування резервної системи.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас