Twitter може заробити 25 млн дол. на пошуку в Google і Bing — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Twitter може заробити 25 млн дол. на пошуку в Google і Bing

169
Популярний сервіс мікроблогінгу Twitter зможе заробити близько 25 млн доларів на нещодавніх операціях з пошуковими системами компаній Google і Microsoft, повідомило агентство Bloomberg із посиланням на анонімні джерела. Угода з Google в 2010 році принесе 15 млн доларів, а операція з пошуковою системою Bing корпорації Microsoft - 10 млн доларів, підрахували джерела.
При цьому за підсумками 2009 року Twitter вперше отримає невеликий прибуток, повідомило агентство. Для порівняння: річні операційні витрати сервісу оцінюються джерелами в 20-25 млн доларів.
Офіційний представник Twitter відмовився коментувати ці цифри, зазначивши, що керівництво сервісу пишається проведеною у цьому році роботою. Аж до початку 2009-го керівництво Twitter навіть не ставило мети заробляти гроші, тим більше - отримувати прибуток, резюмує агентство.
В жовтні Twitter домовився з Google і Bing про індексацію в їх пошукових системах блогів цих соціальних мереж в режимі реального часу.
Компанія Twitter була заснована у Сан-Франциско в 2006 році. Її співробітниками є 105 осіб. Штаб-квартира знаходиться в Сан-Франциско.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас