Суд залучив Мінпаливенерго та "Нафтогаз" до справи про визнання недійсною передачі газових мереж "Нафтогазмережам" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд залучив Мінпаливенерго та "Нафтогаз" до справи про визнання недійсною передачі газових мереж "Нафтогазмережам"

Енергетика
282
Окружний адміністративний суд Києва залучив Міністерство палива і енергетики і НАК "Нафтогаз України" в якості третіх осіб до справи про визнання недійсною постанови уряду №775 від 10 червня 2009 року про передачу державних газорозподільних мереж дочірньому підприємству НАК - "Нафтогазмережі".
Як повідомляє кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", відповідне рішення суд прийняв на підготовчому засіданні в понеділок, присвяченому цьому питанню.
Суд оголосив перерву в підготовчому засіданні до 10-00 24 грудня поточного року.
Стороною обвинувачення у справі проти Кабінету міністрів і Національної комісії регулювання електроенергетики виступають ВАТ "Вінницягаз", ВАТ "Дніпропетровськгаз" і ВАТ "Миколаївгаз".
Як повідомлялося, на 31 грудня 2009 року запланована передача газових мереж державної форми власності Дніпропетровській, Миколаївській і Закарпатській і Львівській областях від газорозподільних компаній на баланс ДП "Нафтогазмережі".
Раніше "Нафтогаз України" заявив про прийняття на баланс державного майна ВАТ "Вінницягаз" з подальшою передачею "Нафтогазмережам".
НАК "Нафтогаз України" на початку серпня 2009 року на виконання відповідного рішення уряду України завершила створення дочірнього підприємства "Нафтогазмережі", в управління якого будуть передані державні газорозподільні мережі, які зараз експлуатуються міськ- і облгазами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас