Установлено прибутковість розміщення облігацій СП ТОВ "Метален" на рівні 18,65% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Установлено прибутковість розміщення облігацій СП ТОВ "Метален" на рівні 18,65%

Фондовий ринок
136
ЗАТ «Альфа-Банк» (Україна) повідомляє, що відповідно до Інформації про випуск іменних процентних облігацій українсько-швейцарського спільного підприємства ТОВ «Метален» емітент установив прибутковість розміщення облігацій на рівні 18,65% річних. Таким чином, ціна розміщення облігацій на 28 жовтня 2002 року (дату розміщення) установлюється на рівні 1000 гривень за одну облігацію. Дата виплати доходу по першому купону – 27 січня 2003 року.
Обсяг облігацій складає 50 млн гривень по номіналу, термін обігу – 18 місяців (дата погашення – 26 квітня 2004 року). Купон по облігаціях виплачується щокварталу.
Організатором випуску облігацій СП ТОВ «Метален» виступає «ЗАТ «Альфа-Банк», андеррайтером – ЗАТ «Альфа Капітал».
СП ТОВ «Метален» засновано в жовтні 1999 року за участю ВАТ «Єнакіївський металургійний завод» на його виробничій базі і фірми «Leman Commodities S.A.», що є найбільшим закордонним торговцем металопродукції підприємств Донецького регіону. В асортимент продукції компанії, що випускається, входить конвертерна сталь, металева квадратна заготівля і стрижневий прокат. Постачальником основної сировини – чавуна – є Єнакіївський металургійний завод, розташований на одній території з ТОВ «Метален». До складу компанії входять дві основних виробничих ділянки – конвертерний цех, що робить сталь і обтискний цех, що робить заготівлю і стрижневий прокат. Споживачами продукції компанії є підприємства металургії, будівництва і машинобудування.
Більшість продукцій (80%-90%) експортується, основними споживачами є країни Азії (Китай, Туреччина, Філіппіни й ін.), що споживають 76% всього експорту. Найбільший внутрішній споживач – Єнакіївський металургійний завод. У рейтингу «Української Інвестиційної Газети 2001» компанія «Метален» зайняла п'яте місце по обсягах чистого прибутку серед металургійних підприємств.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас