Єлизавета II поїхала у відпустку на громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єлизавета II поїхала у відпустку на громадському транспорті

654
Королева Великобританії в черговий раз продемонструвала близькість до народу і королівську економність. Вона відправилась на різдвяні канікули на громадському транспорті.
Відвідувачі лондонського вокзалу були украй здивовані, побачивши на залізничній платформі безліч поліцейських, а серед пасажирів, що сідають на потяг, - королеву Єлизавету II, повідомляє NEWSru.co.il із посиланням на Daily Mail.
Єлизавета II разом з декількома попутниками зайняла салон першого класу, відгороджений від інших місць скляними дверима. Наголошується, що королева і її свита не користувалися жодними перевагами і, як всі пасажири, заплатили за квиток його звичайну ціну, що становить 44 фунти стерлінгів.
Деякі пасажири хотіли підійти до монарха, але їм не дозволила охорона.
Під час поїздки Єлизавета II розбирала листівки, прислані їй на Різдво. Вийшовши після півторагодинної подорожі на станції Кінгс Лінн, де її чекав автомобіль Range Rover, королева відправилася в свій маєток в графстві Норфолк. Разом з сім'єю вона проведе там Різдво.
В Букінгемському палаці виданню повідомили, що члени королівської сім'ї досить часто користуються громадським транспортом. При цьому вони мають право подорожувати на Королівському поїзді, кожен виїзд якого з депо обходиться платникам податків як мінімум в 57 тисяч фунтів.
Зазначимо, що королева Великобританії досить часто подає приклад украй економного використання бюджетних грошей. Торік вона відмінила званий вечір з нагоди 60 річниці свого весілля, вважаючи пишне святкування невчасним в період, коли економіці країни загрожує спад.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас