Обсяг емісії платіжних карт Одеського ОФ банку "Аваль" практично досяг 15 тис. шт. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обсяг емісії платіжних карт Одеського ОФ банку "Аваль" практично досяг 15 тис. шт.

Фінтех і Картки
61
Обсяг емісії платіжних карт Одеського обласного філіалу банку «Аваль» практично досяг 15 тис. шт., більша частина з яких припадає на карти міжнародної платіжної системи Visa International.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на відділ маркетингу і продажу Одеського обласного філіалу банку «Аваль».
За інформацією прес-служби, з початку п.р. Одеський філіал емітував близько 5 тис. платіжних карток, зокрема в ІІІ кварталі — понад 2 тис. та планує до кінця року ще більше наростити обсяг емісії.
На сьогодні Одеським ОФ реалізовано 90 зарплатних проектів із різними підприємствами й організаціями на основі міжнародних платіжних карток. Найбільша кількість карток емітована для працівників Одеського обласного управління Пенсійного фонду України (1500 шт.), «МакДональдз Юкрейн Лтд.» (1000 шт.) та ДЗАО «Охорона комплекс» (500 шт.).
Загальна кількість банкоматів, встановлених Одеським ОФ банку «Аваль», складає 6 шт. До кінця 2003 року філіалом планує довести кількість банкоматів до 23 у найбільш зручних та привабливих місцях міста.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас