Держдеп США має намір збільшити візовий збір для неімміграційних і робочих віз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держдеп США має намір збільшити візовий збір для неімміграційних і робочих віз

Казна та Політика
157
Державний департамент США вніс пропозицію збільшити консульський збір для неімміграційних віз в США до $140, йдеться в заяві американського зовнішньополітичного відомства.
"У відповідності з внесеною пропозицією за всі категорії віз, включаючи Б-1/б-2 (туристичні і бізнес), а також за студентські візи і візи для учасників програм обмінів, стягуватиметься збір в сумі $140", - сказано в повідомленні Держдепартаменту.
Держдепартамент відзначає, що збільшення консульського збору пояснюється необхідністю покрити зростаючу вартість оформлення неімміграційних віз.
Деякі категорії візових заяв потребують складнішого і глибшого розгляду, додаткових перевірок, указується в заяві.
"Це візи для іноземців з видатними здібностями, спортсменів, артистів і співробітників розважальної індустрії, тимчасових працівників і священнослужителів, що в'їжджають в США. Для них консульський збір буде збільшений до $150. Вартість так званої візи нареченої складатиме $350", - відзначає Держдепартамент США.
В заяві відзначається, що нинішній розмір консульського збору, що становить $131, нижчий, ніж нинішня фактична вартість витрат на оформлення візи.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас