McDonald's пропиарит "Аватар" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McDonald's пропиарит "Аватар"

933
Найбільша мережа ресторанів швидкого харчування в світі McDonald's оголосила про співпрацю з медіакорпорацією Fox в просуванні продукції, пов'язаної з фільмом "Аватар", що виходить в грудні. Про це повідомляє Hollywood Reporter. Зокрема, McDonald's надаватиме покупцям бігмаків інформацію про те, як взяти участь в іграх по світу Пандори (планета, де відбувається дія фільму) на присвячених йому веб-сайтах.
Крім того, компанія використовує Twitter для проведення безкоштовних лотерей з пов'язаної з фільмом тематики, а також проведе промоушн-кампанії в своїх ресторанах в Латинській Америці, Австралії та Європі.
Режисер фільму Джеймс Кемерон заявив, що McDonald's переніс його бачення пандори з великого екрану на екран комп'ютера і далі. "Аватар був моєю мрією протягом 14 років і я дуже щасливий як McDonald's переносить його в свої ресторани і Інтернет", - сказав він.
Прем’єра "Аватара" відбудеться в Лондоні 18 грудня. Фільм демонструватиметься в мережі IMAX до 5 березня 2010 року. У фільмі Кемерона розповідається про зіткнення землян, які добувають рідкісний мінерал на планеті Пандора, з розумною расою Найві.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас