Банк "Надра" випустив серію кредитних карт із новим дизайном — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" випустив серію кредитних карт із новим дизайном

Фінтех і Картки
89
Наприкінці жовтня банк «Надра» святкує дев`ятиріччя роботи на фінансовому ринку України. До дня народження банк зробив подарунок своїм клієнтам у виді серії нових дизайнів міжнародних платіжних карток систем Visa і MasterCard. «Дійсні кредитні картки» з оновленим дизайном можна буде оформити в будь-якій філії банку в Україні вже через кілька днів.
В основу розроблених дизайнів лягли шедеври світового образотворчого мистецтва у виді робіт Леонардо да Вінчі, Карла Брюллова, Поля Сезанна, Вінсента Ван Гога й ін. Обрана тематика дизайнів зв'язана з діяльністю банку як фінансового партнера і мецената безлічі театральних постановок, як покровителя мистецтва і культури. Усі картки, эмитируемые банком, є міжнародними, обслуговуються в усьому світі, що і пояснює використання робіт всесвітньо відомих авторів.
Дійсна кредитна картка – це не тільки зручний сучасний засіб платежу, але і найпростіший спосіб одержання кредиту на щоденні споживчі потреби.
У період проведення акції «Депозитна програма банку «Надра» (з 30 жовтня по 30 листопада), кредитну картку можуть одержати вкладники під забезпечення розміщеного депозиту на особливих умовах:
1. Нараховані відсотки по депозиту і самій сумі депозиту буде зараховуватися на картковий рахунок клієнта. Така послуга дозволить одержувати ці суми не прив'язуючи до однієї визначеної філії Банку. Отримати кошти з карткового рахунка можна в будь-який зручний час як у касах банку, так і в більш ніж 130, розташованих практично у всіх обласних і великих районних центрах України.
2. Одержавши кредитну картку, кожен вкладник одержує святковий бонус у подарунок. Бонус складає 0,75% від суми депозиту і суми нарахованих відсотків по депозиту і буде зараховуватися на картковий рахунок клієнта при виплаті відсотків і/чи суми депозиту. Бонус є компенсацією клієнту комісій, стягнутих при одержанні наявних по картці в мережі банку. Однак, при розрахунках карткою в торгових точках він є додатковим доходом клієнта від розміщення депозиту.
3. На додаток до цього клієнту буде наданий кредит у розмірі, що складає до 80% від суми внеску. Таким чином, клієнти одержують постійний доступ до своїх заощаджень у будь-який час, не розриваючи при цьому депозитний договір. Технологія обслуговування кредитних карток банку не вимагає повного погашення використаного кредиту кожен місяць. Клієнтам необхідно погашати тільки 7% від суми заборгованості і нараховані за місяць відсотки.
4. Кредитною карткою банку клієнт може користатися в будь-який час, оплачуючи товари чи послуги, а також, при необхідності, одержуючи наявні кошти. Крім цього, на картковий рахунок клієнти можуть вносити свої власні кошти для подальшого використання їх безготівковим шляхом.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас