Посол США: Україні необхідно модернізувати нафтогазовий сектор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Посол США: Україні необхідно модернізувати нафтогазовий сектор

Енергетика
159
Україні необхідно модернізувати і реформувати нафтогазовий сектор для забезпечення енергетичної безпеки, заявив надзвичайний і повноважний посол США в Україні Джон Теффт. При цьому він підкреслив, що під час економічної кризи виникає особлива потреба в ефективній боротьбі з корупцією.
"Необхідні модернізація і зміни в нафтогазовому секторі, щоб Україна почувалася в енергетичній безпеці і мала надійний доступ до джерел палива", - заявив Джон Теффт.
Дипломат заявив про важливість і необхідність економічних реформ і ефективної боротьби з корупцією для подолання наслідків економічної кризи.
"Наша команда в Посольстві США налаштована на спільну працю і допомогу Україні навіть у період, коли нам усім доводиться переживати економічні труднощі. Останнє, звісно, вимагатиме від керівництва України важких бюджетних рішень, твердої рішучості проводити економічні реформи і готовності боротися з корупцією на всіх рівнях і в усіх сферах життя", - упевнений посол
Він також підкреслив, що Україна залишається для США пріоритетним партнером з часу отримання незалежності.
"Міцне партнерство з Україною було пріоритетом для керівництва США з часу розпаду Радянського Союзу. Воно залишається пріоритетом і тепер", - заявив Джон Тефт.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас