Індійський регулятор заборонив Barclays продавати деривативи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індійський регулятор заборонив Barclays продавати деривативи

Казна та Політика
120
Індійський підрозділ британського банку Barclays PLC отримав розпорядження від місцевого регулятора фінансового ринку припинити продаж офшорних похідних інструментів для інвестицій в місцевий фондовий ринок.
Рада з цінних паперів і бірж Індії (SEBI) заявив, що Barclays повинен продемонструвати наявність адекватного контролю за цими операціями перш ніж фінансова установа зможе продовжити торгівлю дериватами. Barclays, який отримав від регулятора первинний запит із цього приводу 24 вересня цього року, повинен відреагувати на претензії SEBI до 18 грудня, уточнює Bloomberg. "Ми і раніше, і зараз співпрацюємо з SEBI в повному обсязі, оскільки регулятор вивчає деякі операції з офшорними дериватами", - говориться в заяві Barclays.
На думку експертів SEBI, Barclays надавав неточну або помилкову інформацію при реалізації операцій з офшорними похідними, говориться в заяві індійського регулятора. "Це свідчить про волаюче ігнорування Barclays правил для іноземних інституційних інвесторів", - підкреслюється в доповіді SEBI.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас