Керівництво ПФТС отримає пріоритетне право на придбання акцій біржі ПФТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівництво ПФТС отримає пріоритетне право на придбання акцій біржі ПФТС

Фондовий ринок
156
Керівництво ПФТС може отримати пріоритетне право на придбання значної частки акцій біржі ПФТС.
Про це журналістам сьогодні повідомив голова ради ПФТС, голова правління "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін.
Він уточнив, що всі акції біржі, а це 1600 акцій номінальною вартістю 10 тис. грн, будуть розділені на 4 стоки і продані винятково не нижче номіналу.
Акції кожного з цих стоків зможе викупити обмежене коло компаній-учасників асоціації ПФТС. Виняток становитиме тільки перший сток. З нього по одній акції зможуть викупити всі без винятку діючі члени асоціації ПФТС.
Другий сток буде розподілений між членами асоціації в залежності від суми витрат на розвиток біржі. Третій сток призначений для менеджменту. І останній пакет акцій ПФТС розподілять за підсумками наступного року.
Папери з цього пакету дістануться компаніям в залежності від кількості укладених за рік угод, повідомив банкір. У той же час, яка саме частка акцій ПФТС увійде в кожен зі стоків - ще не вирішено. У цілому, Борис Тимонькін підкреслив, що даний механізм розподілу акцій ПФТС - ще не остаточний. Він розроблений радою ПФТС і повинен бути остаточно затверджений на загальних зборах членів ПФТС, які відбудуться 24 грудня 2009 року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас