Коломієць: До зникнення більше 1 тис. бланків талонів техогляду причетні співробітники ДАІ в київській обл. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коломієць: До зникнення більше 1 тис. бланків талонів техогляду причетні співробітники ДАІ в київській обл.

Кримінал
377
Співробітники ДАІ в Київській обл. причетні до зникнення понад 1 тис. бланків талонів техогляду. Про це на прес-конференції повідомив начальник департаменту ДАІ МВС України Сергій Коломієць, передає кореспондент РБК-Україна.
За його словами, зникнення талонів було виявлене ще у вересні, коли в ДАІ надійшла інформація про продаж бланків талонів техогляду на київському ринку "Петрівка". "Перевіркою було встановлено, що на ринку продавалися талони, які зникли в одному з районних відділів ДАІ Київської обл.", - сказав він.
За словами Коломійця, до зникнення талонів може бути причетний керівник ДАІ одного з районів Київської обл., який на сьогодні знаходиться на лікарняному. За словами С.Коломійця, винні в зникненні бланків талонів будуть звільнені з ДАІ, а питання про призначення кримінального покарання визначатимуть органи прокуратури і суд.
Також він повідомив, що на сьогодні в Київської області продовжується заміна паперових талонів техогляду пластиковими. За I півріччя 2010 р. в Україні планується повністю замінити паперові талони техогляду пластиковими. Він підкреслив, що їх неможливо буде підробляти. Крім того, кожен талон знаходитиметься на додатковому обліку в органах ДАІ.
Він додав, що на ринку "Петрівка" було вилучено близько 10 бланків талонів техогляду.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас