Тимошенко: Кабмін планує до кінця 2009 р. забезпечити виконання програми "Шкільний автобус" на 90% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Кабмін планує до кінця 2009 р. забезпечити виконання програми "Шкільний автобус" на 90%

Казна та Політика
309
Кабінет міністрів України до кінця 2009 р. на 90% забезпечить виконання програми "Шкільний автобус". Про це прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила під час робочої поїздки до Рівненської області, повідомляє Управління зв'язків зі ЗМІ Секретаріату Кабінету міністрів. Ю.Тимошенко зазначила, що уряд у видатках державного бюджету передбачив 150 млн грн для закупівлі автобусів до кінця поточного року. "Ми хочемо вийти на кінець року взагалі по всій Україні на 90% забезпечення шкільними автобусами", - сказала вона.
Прем'єр зауважила, що сьогодні в рамках виконання програми "Рівний доступ до якісної освіти в Україні", яка реалізується спільно зі Світовим банком, до шкіл Рівненської області передано ще 16 автобусів. Загалом, за словами Юлії Тимошенко, в рамках виконання цієї програми 100 автобусів буде передано до сільських шкіл усіх областей України.
Ю.Тимошенко нагадала, що уряд протягом двох років виконує програму із забезпечення транспортування учнів та вчителів до шкіл в сільській місцевості. За її словами, зокрема, в Рівненській області 12 тис. школярів і 2 тис. вчителів потребують транспортного сполучення зі школами.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас