Королева Британії Єлизавета II поскаржилася на папарацци — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королева Британії Єлизавета II поскаржилася на папарацци

Казна та Політика
244
Королева Великобританії Єлизавета II поскаржилася керівництву британських газет на папарацці. У листі, розісланому деяким британським періодичним виданням, королева попросила редакторів газет і журналів переглянути своє ставлення до співпраці з фотографами-папарацці, які вторгаються в приватне життя королівської сім'ї.
Лист було розіслано особистим юристом королівської сім'ї від імені Єлизавети II, повідомляє Reuters з посиланням на Букінгемський палац.
Як пояснили агентству в адміністрації Букінгемського палацу, цей лист став відповіддю на багаторічне переслідування членів королівської сім'ї "жовтими" фотографами і вторгненням в їх особисте життя.
Точний зміст листа не розголошується, проте, за повідомленнями низки британських ЗМІ, найвірогідніше адресатів, які опинилися в списку, королівська сім'я має намір переслідувати в судовому порядку, причому, як самих папарацці, так і видання, які публікують фотографії членів сім'ї не в "робочі миттєвості".
Як відзначили в прес-службі принца Чарльза, "незважаючи на публічність, королівська сім'я має право на захист приватного життя, що не стосується політичної діяльності". Як відомо, переслідування з боку папарацці стало однією з причин загибелі в автомобільній аварії першої дружини принца Чарльза - принцеси Діани в 1997р.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас