Обама: США зроблять XXI століття "американським", як і XX — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: США зроблять XXI століття "американським", як і XX

Казна та Політика
455
Президент США Барак Обама вважає, що у США є шанс зробити XXI століття "американським століттям", якщо країні вдасться подолати безробіття.
"Я відкритий для будь-яких хороших ідей з цього питання. Я приймаю скептицизм з приводу саміту щодо економічного розвитку... Я розумію, що ми не зможемо вирішити проблеми за декілька годин сьогодні... Але я впевнений, що ми можемо добитися прогресу", - сказав президент США, виступаючи на відкритті Саміту з економічного розвитку і створення робочих місць.
"Якщо ми поставимося до питання зі всією серйозністю, тоді XXI століття стане американським століттям так, як і XX", - наводить слова президента США РІА "Новості".
Він розповів, що активно працює зі своїми радниками і членами конгресу над виробленням нових ідей стосовно боротьби з безробіттям. "Про деякі ідеї, що сформувалися, я збираюся розповісти на початку наступного тижня", - відзначив Обама, додавши, що готовий обговорювати будь-які пропозиції.
"Уряд зробить всі відповідальні кроки заради подолання безробіття, хоча ресурси й обмежені", - підкреслив він.
В свою чергу, віце-президент США Джозеф Байден, виступаючи на саміті, відзначив, що є певний прогрес у справі боротьби з безробіттям, але зроблено поки що недостатньо.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас