Точка зору: Фінансування армії є достатнім, проте кошти розкрадаються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Фінансування армії є достатнім, проте кошти розкрадаються

Казна та Політика
449
Українська армія має належне фінансування, проте кошти розкрадаються. Про це на прес-конференції заявив керівник Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", генерал-лейтенант Вілен Мартиросян.
"Товари для потреб армії купуються через структури-посередники за набагато вищі ціни, ніж вони насправді коштують... А скільки продано зброї і техніки", - сказав він. "На жаль, жоден з президентів не зробив того, щоб врешті-решт зрозуміли, що у нас є верховний головнокомандуючий, що армія в надійних руках", - сказав В.Мартиросян. Він нагадав, що уряд виділяв необхідні кошти для переходу на професійну армію, проте міністр Юрій Єхануров не дав цього зробити.
"На сьогодні ми прийшли до того стану, коли починають звинувачувати керівника уряду, нібито керівник уряду винен в тому, що армія неналежно фінансується і не проводиться реформа і так далі. Це все огріхи, які свідомо накопичувалися з року в рік впродовж всієї історії нинішнього буття сучасної української держави: навмисно розбалансовані всі гілки влади", - заявив заслужений юрист України, гвардії генерал-лейтенант Іван Білас.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас