"Аваль" скасував незнижувальний залишок по студентських ISIC/Maestro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Аваль" скасував незнижувальний залишок по студентських ISIC/Maestro

Фінтех і Картки
197
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» скасував незнижувальний залишок по студентських платіжних картках ISIC-Maestro. Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».
За інформацією департаменту, мінімальний залишок було відмінено як по приватних картках ISIC/Maestro у гривні та у доларах США, так і по зарплатних, емітованих у рамках зарплатних проектів. Відтепер, як повідомили у департаменті роздрібного бізнесу, при відкритті карткового рахунку студенти не повинні будуть вносити і підтримувати на своєму картковому рахунку мінімальний залишок.
Раніше мінімальний незнижувальний залишок по картках ISIC/Maestro складав 50 грн. для гривневих карткових рахунків і 10 дол. США — для валютних.
За інформацією прес-служби банку, картка ISIC/Maestro є дебетовою платіжною карткою системи MasterCard International, емітованою банком «Аваль» у рамках спільного проекту з компанією STI Ukraine.
Платіжна картка є аналогом найпоширенішої дебетової карти у світі Cirrus/Maestro, що приймають до оплати більше мільйона торгових точок у всіх країнах світу. Одночасно є міжнародним студентським посвідченням особи ISIC — єдиним офіційно визнаним у 105 країнах документом, що підтверджує статус студента. Також ISIC/Maestro є дисконтною карткою і дає її власникам можливість користуватися 20 тисячами знижок в усьому світі і 400 знижками — в Україні. Зокрема, власники ISIC/Maestro можуть купувати авіаквитки STI за спеціальними студентськими тарифами з особливими умовами бронювання, викупу і використання.
Одержати готівку за допомогою ISIC/Maestro можна у понад 300 тис. банкоматів (у тому числі в 300 банкоматах АППБ «Аваль»), а також у сотнях тисяч банківських відділень по усьому світу (у тому числі в 1200 пунктах видачі готівки банку «Аваль» в Україні).
На картковий рахунок власника може зараховуватися його студентська стипендія. Крім того, рахунок може бути безкоштовно поповнено коштами від третіх осіб через будь-яке відділення банку «Аваль». Також власникам ISIC/Maestro банк «Аваль» пропонує управління картковим рахунком за допомогою мобільного банкінгу АППБ «Аваль». За бажанням клієнта картковий рахунок можна відкрити як в національній валюті України, так і в доларах США. Більш детальна інформація про умови, тарифи відкриття і користування картою ISIC/Maestro міститься на сайті банку «Аваль» у підрозділі «Платіжні карти» розділу «Послуги приватним особам».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас