Долар впав відносно єни більш ніж за 14 років в четвер, піднявся відносно євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар впав відносно єни більш ніж за 14 років в четвер, піднявся відносно євро

Валюта
852
Курс долара США впав в четвер відносно єни до мінімального рівня більш ніж за 14 років - з липня 1995 року - на очікуваннях, що японські валютні регулятори допустять подальше зміцнення національної валюти, повідомило агентство Bloomberg.
Напередодні Федеральна резервна система (ФРС) утрималась від висловлення занепокоєння поточною динамікою американської нацвалюти. Це стало сигналом для трейдерів, що американський ЦБ не підтримуватиме нацвалюту на тлі виходу найбільшої економіки світу з найгіршої рецесії з часів Другої світової війни.
Курс японської валюти до долара виріс під час торгів до 86,3 єни в порівнянні з 87,35 єн напередодні в Нью-Йорку.
"Японські регулятори, ймовірно, не вступатимуть у гру доти, доки курс єни не підніметься до 85 єн за долар, - відзначає валютний стратег Societe Generale SA в Парижі Девід Дедуш. - Трейдери спробують протестувати цей рівень найближчими днями".
Курс єни до євро виріс до 130,84 єни в порівнянні з 132,21 єн в середу.
Міністр фінансів Японії Хірохіса Фудзії заявив в четвер, що уряду необхідно вжити заходи відносно "незвичайних" рухів на валютному ринку.
Вартість долара відносно євро піднялась під час торгів до $1,5087 з $1,5134.
Курс американської валюти збільшився в четвер відносно 14 з 16 найбільш продаваних світових валют. Така ситуація обумовлена наміром Дубаї відстрочити погашення боргових зобов'язань, яке підвищило попит на активи, що вважаються інвесторами найбільш надійними.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас