Уманський: Кабмін надасть ВР висновки про депутатські пропозиції щодо змін до проекту держбюджету-2010 у встановлений термін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уманський: Кабмін надасть ВР висновки про депутатські пропозиції щодо змін до проекту держбюджету-2010 у встановлений термін

Казна та Політика
118
Кабінет міністрів України представить парламенту свої висновки щодо депутатських пропозицій змін до проекту держбюджету-2010 у встановлений термін. Про це журналістам повідомив сьогодні в.о. міністра фінансів Ігор Уманський.
Він підкреслив, що відповідно до висновків юристів Секретаріату Кабміну, ВР розглядала не проект держбюджету-2010, а лише висновки бюджетного комітету ВР.
"Тому ми виходимо з того, що рішення про проект держбюджету-2010 ВР не приймала, по суті, доручивши нам виконати роботу, яку має зробити бюджетний комітет, - вивчити пропозицію народних депутатів щодо внесення змін до держбюджету-2010 і представити свої висновки. Ми цю роботу, безумовно, зробимо, і надамо парламенту свої пропозиції", - сказав І.Уманський, відповідаючи на запитання, чи буде уряд вносити на розгляд парламенту новий проект держбюджету-2010.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас