"Домашні фінанси" стали двомовними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Домашні фінанси" стали двомовними

1527
Інтернет-проект " Home.Finance.Ua - Домашні фінанси" заговорив двома мовами. Сервіс, що існує вже півроку, і коло прихильників якого складає понад 15 тисяч осіб, крім російської, отримав і україномовну версію.
Сучасні економічні реалії висувають до громадськості нові вимоги. Тривала економічна криза вдарила по гаманцях українців всіх соціальних прошарків. Люди змушені були переглянути звичні витрати, чіткіше визначитись із власними споживчими пріоритетами, навчились здійснювати не настроєві, а доцільні покупки. Контроль за фінансами став для українців важливою умовою стабільності, а іноді навіть питанням виживання.
За цих умов неабиякої популярності набувають сервіси, призначені контролювати грошові витрати споживачів. Вони покликані покласти край недбалому ставленню до власних фінансів і навчити людину жити "за власними можливостями". Одним з провідних сервісів такого типу є " Home.Finance.Ua - Домашні фінанси", коло прихильників якого вже перетнуло межу 15 тисяч клієнтів.
"Сьогодні ми з гордістю можемо констатувати, що найперші наші споживачі, оцінивши зручність і доступність користування сервісом, вже самі рекомендують нас своїм друзям, колегам, рідним. В свою чергу, хочемо запевнити громадськість, що прагнемо працювати у діалозі зі своїми клієнтами. Тому ми завжди відкриті для нових ідей, побажань, а, можливо, і зауважень.
Наша двомовна версія стала реакцією на одне з побажань клієнтів. Чекаємо на нові, запропоновані Вами, форми співпраці розробників інтернет-проекту та його споживачів. Будемо вдячні всім користувачам сервісу, які захочуть поділиться своїми міркуваннями стосовно роботи " Home.Finance.Ua - Домашні фінанси" - запевняє Олексій Фломбойм, керівник проекту " home.finance.ua".
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас