Індекси Європи зросли в середньому на 2,2% на сильній статистиці із США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекси Європи зросли в середньому на 2,2% на сильній статистиці із США

Фондовий ринок
85
Фондові ринки Азії падають у вівторок на побоюваннях, що японські банки розмістять нові акції, щоб залучити додатковий капітал, повідомило агентство Bloomberg.
Зведений фондовий індекс АТР MSCI Asia Pacific знизився з відкриття торгів на 0,6% - до 116,98 пункту. Японський Nikkei 225 впав на 0,9%.
"Ринки значно зросли на очікуваннях відновлення, - відзначив Метт Ріордан з Paradice Investment Management. - Ми зараз переживаємо період, коли реалізується вже враховане в котируваннях відновлення, і ринок тепер дискримінує набагато більше".
Інвестори в Японії та Азії в цілому виводять кошти з ризикованих активів у вівторок після того, як японський міністр фінансів Хирохіса Фудзії заявив, що ключем до подолання дефляції є грошово-кредитна політика. Слова Фудзії були визнані сигналом про те, що центральний банк Японії мусить здійснити додаткові заходи, щоб стримати падіння цін.
Котирування акцій провідних японських банків Mitsubishi UFJ і Sumitomo Mitsui опустилися більш ніж на 3%, оскільки агентство Standard & Poor's оголосило, що вони входять до числа банків з найслабкішими показниками капіталу. У японських газетах у вівторок пройшли повідомлення без посилання на джерела про те, що банки країни готують новий етап допемісії.
Ціна паперів генеруючих компаній Азії зростає, оскільки інвестори розраховують на вищі дивіденди в цьому секторі. Акції Kyusu Electric Power подорожчали на 1%, Tokyo Electric Power - на 1,6%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас