Скандальну віллу Берлусконі готовий купити емір Абу-Дабі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандальну віллу Берлусконі готовий купити емір Абу-Дабі

Казна та Політика
737
Після появи 5 тисяч "вкрадених" знімків і порушення інтимності прем'єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі вирішив розлучитися зі своєю улюбленою віллою Чертоза на Сардинії. Маєток оцінено приблизно в 500 млн євро - ціла гора грошей, повідомляє InoPressa.ru з посиланням на Corriere della Sera, яке відзначає, що ніколи в світі будинки не продавалися так дорого.
Ціна змусила відмовитися від спроб придбати віллу навіть трьох російських мільярдерів: Рустама Таріко, Алішера Усманова і Василя Анісімова. Та і Романа Абрамовича, який вже купив особняк недалеко від готелю Cala di Volpe і почав реконструкцію, яка виявилася нескінченною. Засмучений, він "був змушений" провести канікули на борту 170-метрової супер-яхти.
Але на віллу Чертоза покупці все ж знайшлися. Це емір Абу-Дабі шейх Халіфа бен Заїд аль-Нахайян з його численними родичами. Шейх, за даними Forbes, володіє статками в обсязі 23 млрд доларів. Його сімейство володіє банками, інвестиційними фондами і, природно, нафтовими компаніями. Один з аль-Нахайянів, шейх Мансур аль-Аайед, власник Manchester City, навіть спробував привезти до Англії Кака, а пізніше придбати 40% акцій футбольного клубу Milan. Але чи стануть вони власниками вілли Чертоза зі всіма її дивами? Довірена особа Сильвіо Берлусконі Клаудіо Джунтолі, якому доручено займатися продажем, проявляє обережність: "Без коментарів, не можу ні підтвердити, ні спростувати".
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас