ЦВК 19 листопада розподілить ефірний час і друковані площі для проведення передвиборчої агітації за рахунок коштів з держбюджету — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦВК 19 листопада розподілить ефірний час і друковані площі для проведення передвиборчої агітації за рахунок коштів з держбюджету

Казна та Політика
108
В Центральній виборчій комісії 19 листопада відбудеться жеребкування з розподілу ефірного часу на телебаченні та радіо, а також рекламних площ в ЗМІ для ведення передвиборчої агітації кандидатів у президенти за рахунок коштів державного бюджету. Таку постанову прийнято на засіданні ЦВК.
Відповідно до раніше затвердженого ЦВК порядку, надання ефірного часу і друкованих площ для проведення передвиборчої агітації за рахунок коштів з держбюджету, кожному з кандидатів у президенти буде надано 30 хвилин ефірного часу на Національному телеканалі України (три рази по 10 хвилин) і 45 хвилин на національному радіо України (три рази по 15 хвилин).
Крім того, кандидатам буде надано по 30 хвилин на регіональних, державних, комунальних телеканалах (три рази по 10 хвилин) і 20 хвилин на регіональних, державних, комунальних радіоканалах (три рази по 6 хв 40 с).
Кожному з кандидатів буде надано можливість опублікувати виборчі програми обсягом не більше 20 тис. знаків у газетах "Голос України" і "Урядовий кур'єр", а також у регіональних, державних або комунальних ЗМІ.
За даним Порядком, протягом 20 хвилин до і після теле- або радіотрансляції на передвиборчій агітації кандидата заборонено в будь-якій формі коментувати або оцінювати її зміст, а також давати якусь інформацію про цього кандидата, партії або блоку, які його висунули.
Як повідомлялося, ЦВК зареєструвала 18 кандидатів у президенти.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас