Точка зору: Впливу кризи піддаються 74% українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Впливу кризи піддаються 74% українців

493
Україна лідирує серед країн-учасниць опитування щодо кількості людей, які вважають, що криза позначилася на їхньому особистому фінансовому стані. Таку думку висловив партнер компанії "Делойт", керівник напряму консалтингу Андрій Степанов.
"В середньому серед країн-учасниць опитування 41% людей виявилися схильними до впливу кризи, в той час як в Україні - 74%. Минулого року тільки 52% українців вважали, що криза не впливає на їхнє фінансове становище", - відзначив він.
Також, за словами Андрія Степанова, кількість людей, котрі відзначили зниження своєї купівельної спроможності, зросла на третину.
"У всіх країнах, де проводилося дане дослідження, переважає кількість людей, які вважають, що їхня купівельна спроможність за минулий рік знизилася. Але, якщо в Західній Європі цього року спостерігається поліпшення тенденції, то в Східній Європі кількість людей, які відзначили зниження своєї купівельної спроможності, істотно зросла", - сказав він.
Партнер "Делойт" додав, що 59% українців відзначили зниження своєї купівельної спроможності в порівнянні з минулим роком.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас