Пограбування банків у Донецьку здійснили двоє чоловіків у медичних масках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пограбування банків у Донецьку здійснили двоє чоловіків у медичних масках

Кримінал
747
11 листопада, двоє невідомих, надівши медичні маски і узявши зброю невідомого зразка, пограбували відділення банку Фінанси і кредит і Правекс-банку в Донецьку.
В повідомленні відділу зв'язків з громадськістю управління МВС в Донецькій області зазначається, що о 10:07 до чергової частини Київського райвідділу міліції Донецька надійшло повідомлення про напад на відділення банку Фінанси і кредит, розташоване на вулиці Університетській.
За словами начальника Київського райвідділу міліції Сергія Келлера, двоє невідомих в марлевих медичних масках увійшли до приміщення банку. Зробивши два постріли в повітря, вони змусили всіх лягти на підлогу, заволоділи грошима і сховалися. Того ж дня о 10:30 надійшло повідомлення про аналогічний напад на відділення Правекс-банку, розташованого на проспекті Панфілова.
Зловмисники також були в медичних масках (за прикметами схожі на підозрюваних в пограбуванні банку Фінанси і кредит). Зробили два постріли в повітря, заволоділи грошима і сховалися на автомобілі зеленого кольору. Обидва відділення банків не було обладнано системами відеоспостереження.
В МВС заявили, що зріст одного із нападаючих 180-185 см, був одягнений в плащ зеленого кольору, мав велику спортивну сумку через плече. Зріст другого розшукуваного 176-178 см, був одягнений в куртку сірого комуфляжного кольору, з капюшоном, чорні брюки, в руках тримав чорну спортивну сумку.
Крім того, обидва були в жовтих масках, імовірно медичних. На місцях обох випадків працюють експерти і слідчо-оперативні групи. Сума викрадених грошових коштів встановлюється.
Як повідомлялось, 30 вересня, в центрі Черкас близько 12 годин дня невідомий чоловік спробував пограбувати відділення Укргазбанку.
Погрожуючи невеликою коробкою, в якій, як він стверджував, знаходиться вибуховий пристрій, він зайшов до касового відділення і спробував викрасти гроші, які знаходилися в касі. Проте спроба не удалася - касири не віддали грошей грабіжникові, і підняли гвалт. Злякавшись, чоловік вибіг з банку, залишивши біля входу коробку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас